Ondersteuning bij clienten en dierbaren

Heb jij of je partner een medische diagnose gehad en had je nog veel wensen of plannen om samen met je partner te ondernemen?

Krijg zicht in jouwharts wensen

Je voelt je niet lekker en gaat naar de arts. Je belandt in de medische molen en voor je het weet is er een diagnose.

Enerzijds opgelucht omdat er nu een naam aan al je symptomen hangt, anderzijds veel vragenover hoe moet het als jouw ziekte meer de overhand krijgt…………

In mijn werk als verpleegkundige heb ik vaak bij cliënten en hun naasten gestaan tijdens of na het stellen van een medische diagnose. Als verpleegkundige ben je vooral gericht op de medische handelingen en het bieden van verpleegkundige zorg.

In mijn rol als coach en begeleider kan ik jou en je partner/ naasten helpen om dichter bij je hart te komen en af te stemmen hoe je je leven wilt vormgeven leven met deze diagnose.

Hiervoor heb ik het werkboek wensen voor nu en later, wensen vanuit je hart geschreven. In dit boek en met mijn sessies neem ik je mee aan de hand van veel waardevolle hoofdstukken over nog niet uitgekomen wensen en thema`s vanuit het verleden en heden waar je graag nog meer inhoud aan zou willen geven. Zodat de verbinding en intentie met je hart weer versterkt word.

Wat staat er nog op je bucketlist of wat is voor jou kwaliteit van leven nu er een diagnose is. Stel dat er een levensverwachting is uitgesproken hoe wil je in de tussenliggende tijd je tijd besteden en misschien heb je ook wel vragen hoe je, je uitvaart zou willen vormgeven.

Dit zijn allemaal verschillende hoofdstukken in het boek. Door middel van een vragenlijst geef jezelf aan wat aansluit bij de situatie waar je, je nu in bevindt en waarin je meer in verbinding wil komen met je hart

Aanmelden

Meld je voor de Coaching Ondersteuning bij clienten en dierbaren aan door dit formulier in te sturen.
Aanmelden workshop